Dr. Ruba Andersen

Mitt namn är Ruba Andersen och jag driver skönhetskliniken Whitelotus i Malmö. Jag är legitimerad läkare inom allmänmedicin och har 15 års arbetslivserfarenhet. Mitt stora intresse är estetisk och medicinsk hudvård. Vilket innebär skönhetsbehandlingar med minimala injektionsbehandlingar som ger maximalt resultat. Jag är certifierad Restylane behandlare och utbildad genom Galderma. För dig som kund innebär detta att du är omhändertagen av kompetent och rätt utbildad personal med garanterad service och säkerhet. Injektioner som används på denna klinik är garanterat orginal. Min huvudspecialite på injektions behandlingar är Restylane, Juvederm, Botulinumtoxin typ A (Botox och Azzalure), Filorga.

Polla Hadi, Nagelterapeut

Mitt namn är Polla Hadi. Jag är dipl.nagelterapeut sedan 2016. Jag är även utbildad i microneedling.

JoseWhite

Josefin Gade, Auktoriserad Hudterapeut

Auktoriserad hud- och spa-terapeut. Diplomerad terapeut i Medik8´s produkter. Utbildad i avslappnings-, taktil- och Svensk klassisk massage - Gildaskolan & H&omm AB. Nagelspeciallist - Scratch Nails. Makeup artist - Gildaskolan. Medicinskhudvård - Agera. Har jobbat på plastikkirurgisk klinik.. Är i grunden även utbildad USK.

Mail: josefin@familjengade.se

Nazi pourshabaz, Microblading Artist

Mitt namn är Nazi Pourshabaz. Jag är Certifierad microbladingartist. Utbildad laserterapuet. Hos mig kan du även göra spraytan, vaxning, brynplock, färg, trådning och tandblekning.

Ramiza Andersen

Mitt namn är Ramiza Andersen. Hos mig kan du göra injektionsbehandlingar i haka, nosobialveck, läppar och kinder. Även utbildad i tandblekning.