Ruba Andersen

CEO, Dr.

Legitimerad läkare i allmän medicin med 15 ars erfarenhet. Whitelotus Kliniken drivs av Ruba Andersen som är certifierad och legitimerad läkare sedan många år tillbaka. Hos oss är du alltid i trygga händer!

Polla Hadi

Nagelterapeut

Sanja Azmaei

Frisör

Anna Holmqvist

Fransstylist

Vem är jag?

Mitt namn är Ruba Andersen och jag driver skönhetskliniken Whitelotus i Malmö. Jag är legitimerad läkare inom allmänmedicin och har 15 års arbetslivserfarenhet. Mitt stora intresse är estetisk och medicinsk hudvård. Vilket innebär skönhetsbehandlingar med minimala injektionsbehandlingar som ger maximalt resultat. Jag är certifierad Restylane behandlare och utbildad genom Galderma. För dig som kund innebär detta att du är omhändertagen av kompetent och rätt utbildad personal med garanterad service och säkerhet. Injektioner som används på denna klinik är garanterat orginal. Min huvudspecialite på injektions behandlingar är Restylane, Juvederm, Botulinumtoxin typ A (Botox och Azzalure), Filorga.